Aconsegueixen la primera a domicili

ADRIÀ MORTE

L'Alcoi ha donat molta guerra i ha fet treballar de valent al Reus Deportiu La Fira per aconseguir la primera victòria a domicili.

El conjunt local ha estat el primer en inaugurar el marcador mitjançant Gelmà, en un contracop, al minut 5 de partit. Al minut 10 ha arribat la bogeria. 3 gols en 60 segons. El primer en anotar ha estat Cañellas posant el 2 a 0 a favor de l'Alcoi.

Tot just després, Álex Rodríguez ha retallat distàncie. Però quan tot semblava bufar a favor Cañellas ha tornat a anotar per eixamplar les distàncies una altra vegada. El Reus Deportiu arribava a porteria però amb molt poc encert. Tot i això, ha seguit pressionant al rival, i Marc Torra, al 14 ha posat el 3 a 2 al marcador en una jugada afortunada.

Pedro Henriques ha estat clau per evitar el gol de l'Alcoi en aquesta falta directa de Formatjé i un minut més tard Álex Rodríguez ha situat l'empat al marcador amb una potent canonada. A dos minuts pel descans, per fi, el Reus Deportiu La Fira s'ha posat per endavant gràcies a un penal llançat per Albert Casanovas.

A la segona meitat el ritme del partit ha disminuït. Pedro Henriques ha tornat a aturar una falta directa a l'Alcoi i quan més ho necessitava l'equip el reusenc Albert Casanovas ha posat el definitiu 3 a 5. De fet, El Reus podria haver ampliar distàncies amb aquesta falta directa però Marín ha fallat el llançament.