Activen la piconadora

El Reus Deportiu s'imposa (8-0) davant el Voltregà en la primera jornada de la segona volta de l'OK Lliga. El conjunt de Jordi Garcia ofereix un partit impecable i continua en la línia ascendent d'aquest 2018.
crònica reus voltregà

El Reus Deportiu es troba en un gran estat de forma. Ho diuen els resultats i les sensacions de l'equip. Els roig-i-negres han arrencat aquest 2018 de la millor manera possible. Després d'imposar-se amb claredat davant l'Oliveirense per 5-0 els reusencs han golejat al Voltregà amb un ampli 8-0. El conjunt de Jordi Garcia ha estat completament superior i no ha donat cap tipus d'opció al conjunt osonenc.

Partit brillant del Reus Deportiu. Els roig-i-negres s'han trobat davant un Voltregà que ha buscat convertir l'encontre en un guió d'anades i vingudes. El conjunt de Jordi Garcia s'ha adaptat a la situació i ha acabat dominant amb molta superioritat. Al minut 11' Joan Salvat ha aprofitat una assistència d'Àlex Rodríguez per inaugurar el marcador. Poc després, Marín ha caçat una bola dins l'àrea visitant per ampliar l'electrònic. Al 15' el capità reusenc ha signat el 3-0 i a falta d'un minut pel descans Àlex Rodríguez ha transformat un penal per deixar el marcador amb un contundent 4-0.

A la represa, Albert Casanovas ha vist una targeta blava però Petxi Armengol ha fallat la falta directa davant Càndid Ballart. Els roig-i-negres s'han mantingut molt sòlids en defensa amb un home menys i han aguantat la situació fins el retorn de Casanovas. Al minut 38' el domini s'ha fet encara més evident quan Joan Salvat, de jugada individual, ha signat el 5-0 en un contraatac. Àlex Rodríguez al 41' ha anotat el 6-0 amb un potent xut i en el tram final del partit Raül Marín, de directa, i Joan Salvat han acabat signant el 8-0 final.

El Reus Deportiu suma la tercera victòria consecutiva en lliga. Els roig-i-negres es troben en un moment esplèndid de forma i en els darrers dos partits, contra Oliveirense i aquest contra Voltregà, no han encaixat cap gol. Els reusencs se situen a la tercera posició de l'OK Lliga amb 36 punts, a sis del líder el Liceo. El proper partit del conjunt de Jordi Garcia tindrà lloc el diumenge 21 de gener a la 1 del migdia a la pista del Noia Freixenet.

La fitxa del partit

Reus Deportiu (8): Càndid Ballart, Albert Casanovas, Romà Bancells, Àlex Rodríguez i Joan Salvat. A la banqueta: Raül Marín, Marc Torra, Jan Escala, Pere Tella i Juanjo Matilla

CP Voltregà (0): Blai Roca, Xavi Crespo, Eric Vargas, Petxi Armengol i Gerard Teixidó. A la banqueta: Pol Gallifa, Aleix Molas, Gerard Rovira, Ignasi López i Eric Carrillo

Gols: 1-0 Joan Salvat (11'), 2-0 Raül Marín (13'), 3-0 Raül Marín (15'), 4-0 Àlex Rodríguez (24'), 5-0 Joan Salvat (38'), 6-0 Àlex Rodríguez (41'), 7-0 Raül Marín (49'), 8-0 Joan Salvat (50')