Back to top

Activitats en línia per commemorar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia

La situació actual ha provocat la suspensió dels actes que es tenien previstos a Reus. Tot i això, l'Associació vol seguir visualitzant aquesta patologia sovint difícil de detectar.
ACAF Baix Camp

El Carrer de Sant Joan no comptarà aquest dimarts amb la presència de la taula informativa de la seu del Baix Camp de l'Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia que avui commemoren el dia mundial de la malaltia.

Difícil de detectar

Una patologia que ja afecta a més del 3% de la població a Catalunya i que sovint és difícil de detectar. Es caracteritza per un dolor generalitzat de músculs i tendons que pot arribar a ser molt sever i que causa un cansament extrem.

Tallers i activitats

La crisi del coronavirus no permetrà que la plaça del Mercadal s'il·lumini de color blau per commemorar el dia mundial de la malaltia. Per això, des de l'Associació s'ha engegat un seguit de tallers i activitats per a tots aquells afectats de fibromiàlgia. Poden fer tai-txí, exercicis de memòria i gimnàstica.

Tallers de memòria

Un centenar d'associats

La seu del Baix Camp és la primera que es va fundar a Catalunya i actualment ja compta amb un centenar d'associats. Per això, volen seguir amb la seva tasca de visualització de la malaltia ja que per a molts afectats la detecció d'aquesta suposa un malson. Per sort, cada vegada, la investigació avança més i els símptomes de la malaltia són més coneguts.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades