Back to top

Adéu a un possible pacte d'esquerres a Reus

En una roda de premsa convocada d'urgència aquest divendres al matí Andreu Martín, candidat socialista, assegura que "hem de dir que l'escenari d'un pacte d'esquerres és irreal i impossible a la ciutat".
PSC Reus

La possibilitat d'un pacte de govern d'esquerres a Reus es descarta completament. Així ho ha anunciat Andreu Martín, candidat del PSC en una roda de premsa d'urgència. 

Ha anunciat que retiren el suport que havíem donat per tal que es formalitzi aquesta alternativa a la ciutat. Es votaran a ells mateixos. Afirmen que  "Noemí només té 2 escenari: formar part del govern de Pellicer o anar-se'n a l'oposició.

Martín ha afirmat que  "l'escenari d'un pacte d'esquerres és irreal i impossible a la ciutat" i també ha afegit: 

No podem enganyar a les persones i dir que el pacte d'esquerres és viable

Martín també considera que  "nosaltres no estàvem informats d'un acord que es va legitimar ahir, d'una taula entre executives nacionals les que han de decidir qui ha de ser l'alcalde de Reus. Això no havia passat mai a Reus"

Nosaltres a aquestes hores no estarem pendents del telèfon per avalar... Reus no es mereix aquest mercadeig. Amb nosaltres d'aquesta manera no. Reus no serà moneda de canvi

Notícies relacionades