Back to top

ADN Cambrils desembarca amb la voluntat d'entrar a govern

El panorama polític cambrilenc comença a dibuixar-se de cara a les eleccions de l'any vinent. Al municipi han nascut noves formacions polítiques. És el cas d'ADN Cambrils, que respon a les sigles 'Ara Decidim Nosaltres' i que s'ha presentat en societat recentment.
ADN

Ni de dretes ni d'esquerres. És com s'autodefineix ADN Cambrils, una nova formació política amb 27 militants que s'ha presentat en societat amb la voluntat d'arribar a les municipals com una força que pugui arribar a governar. La ideologia, al seu parer, no és cabdal en les propostes, sempre i quan tinguin un objectiu comú, com és el de millorar el municipi.

D'altra banda, es desmarquen de les formacions ja existents, perquè consideren un desavantatge el fet de dependre d'una executiva físicament lluny de la localitat.

Encara que queda més de mig any pels comicis locals, tenen clar que no volen convertir-se en una eina perquè d'altres partits arribin al govern si no comparteixen el seu programa. Ara bé, tampoc descarten ser una força de l'oposició si els resultats electorals així ho dictaminen.

Per ara, encara és una incògnita l'alcaldable, la llista i el programa del partit, tres qüestions que s'aniran perfilant a mesura que s'acosti la cita a les urnes.