Back to top

Àgata Girbes es presentarà a les eleccions per dirigir la Cambra de Comerç

L'altre candidatura confirmada per dirigir l'ens supracomarcal és la de l'empresari Jordi Just.
agata girbes

Un dia desrpés de confirmar-se la renúncia d'Isaac Sanromà, actual president de la Cambra de Comerç de Reus, s'ha conegut quina serà la candidatura que s'enfrontarà a la proposta encapçalada per Jordi Just per dirigir l'ens supracomarcal.

L'empresària reusenca Àgata Girbes ha confirmat, a través d'un comunicat, la seva voluntat de presidir la cambra reusenca:

'Desprès d’anys de vinculació amb la Cambra, en la meva condició de membre del Plenari i de Presidenta de la Comissió Dona i Empresa, he decidit liderar un grup de dones i homes que volem presentar-nos a les properes eleccions. El principal objectiu que ens fixem es merèixer la confiança dels electors per afrontar una nova etapa que, per nosaltres resulta apassionant considerant els reptes als que s’enfronta la corporació.

Una decisió que hem pres amb l’ interès de posar en valor la bona feina que s’ha fet fins ara i, també amb l’estímul que representa poder treballar per a fer encara més àgil i eficaç la feina de la Cambra en benefici de les empreses a les que representa.

Per això el nostre grup està format per gent d’empresa amb una amplia renovació generacional que en cap cas vol qüestionar el pòsit d’experiència que ens aporten, també, alguns integrants del nostre grup que acumulen anys de dedicació a la Cambra.

Es per tant una candidatura transversal, integradora, territorialment representativa, i amb voluntat d’obrir-se generosament a totes les sensibilitats convençuts, com estem, que tots som necessaris per fer Cambra. Una candidatura que fuig dels personalismes estèrils, per demostrar que la força està en  el grup i on tots som importants per a aconseguir l’objectiu que ens hem plantejat.

Hores d’ara estem ultimant els detalls del nostre programa i sumant, també adhesions a la candidatura. Per això durant les properes setmanes farem un acte públic que servirà per presentar la nostra proposta i, alhora, les persones que li donen suport.

El perfil de Girbes

Girbes és llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona i màster en Gestió i direcció d'empreses. L'any 2003 va fundar Tandem consultors, empresa de la qual és també gerent. Des de 2012 presideix la comissió Dona i empresa de la Cambra de Comerç de Reus. També és  membre permanent al Consell de polítiques de gènere del Consell Comarcal del Baix Camp i del Consell per a la igualtat de l’Ajuntament de Reus.

 

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades