Back to top

Aires de Festa Major amb el Vermulet adaptat

Arrenquen els actes de les Festes de Misericòrdia. Unes festes que guanyen presencialitat i participació en relació als actes de la Festa Major de Sant Pere, però en què les inscripcions i les reserves prèvies s'han generalitzat.

La Palma de Reus s'ha omplert de música i festa amb la celebració del 3r Vermulet, un vermut que els membres del Ball de Cercolets han hagut d'adaptar a les mesures per la Covid-19. Amb un aforament limitat de prop de 180 persones i l'actuació musical del grup Fanfarra i del Dj Cris&Petes, s'ha començat a respirar ambient de festa major.

Celebració amb mesures anticovid 

Les restriccions han obligat les persones que volien assistir al vermut musical a inscriure's prèviament, i no tothom ha aconseguit entrada. De fet, en menys de dos dies es van exhaurir les entrades.
Si bé fer el Vermulet a la via pública, com en les altres edicions, era inviable, els organitzadors afirmen que "la ciutat no disposa de gaires espais alternatius".
A banda de les distàncies de seguretat entre taules i l'ús de mascaretes mentre no s'està consumint, tampoc s'ha pogut instal•lar una barra de bar, i han estat els membres de l'organització els que han hagut de servir les taules. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades