Back to top

Al gener s'incrementen les matrícules als gimnasos de Reus

El volum d'inscripcions augmenta d'un 10 a un 20%, però el repte rau ara a aconseguir que els nous esportistes es quedin tot l'any.
Imatge del gimnàs del Reus Deportiu

Deixar de fumar, reduir el consum de carn... Són molts els propòsits que els reusencs i les reusenques es marquen com la fita a assolir per a aquest 2020, però el repte per excel·lència que es repeteix any rere any és el de ficar-se en forma.

Els ganxets i les ganxetes opten per anar al gimnàs, una bona fórmula d'establir una rutina i obligar-se a moure el cos mitjançant un entrenador personal o un pagament mensual.

Imatge del gimnàs del Reus Deportiu
Imatge del gimnàs del Reus Deportiu

D'aquesta manera, i sobretot a principis de setembre i de gener, aquestes instal·lacions augmenten el nombre de matrícules d'un 10 a un 20%.

La meitat d'inscrits abandonen

Un 10% dels usuaris que s'inscriuen a principis d'any continuen al llarg del curs, mentre la meitat abandonen. Aquí és on entren les prestacions que pot oferir cada instal·lació.

Antoni Fernández, monitor de fitness del Reus Deportiu: "Volem que els nous adeptes no es rendeixin i continuïn amb nosaltres, així que els recomanem començar fent cardio per escalfar el cos i després els proposem una rutina de pes progressiva".

Els usuaris valoren el tracte personal i sobretot la varietat d'activitats, màquines o serveis que ofereix cada gimnàs. El més important és però, i no cal que ho digui un expert, la voluntat pròpia.

canalreus a telegram

Notícies relacionades