Back to top

Al Jiu-Jitsu no val perdre els nervis

BERTA TREIG

Saben que és el Jiu-Jitsu? Aquest art marcial cada cop és més conegut al nostre territori. Tant, que fins i tot molts nens inicien la seva formació ja des de ben petits. Els ajuda a relaxar-se i a controlar els nervis, però sobretot els millora l'autoestima i a enfrontar-se a situacions adverses. Això sí, mai es pot fer us de les seves tècniques secretes fora del gimnàs. 

Què fer en situació de blocatge? No perdre els nervis. El Jiu-jitsu és un esport de defensa personal i combat que és pot practicar a qualsevol edat. Pot ajudar a enfrontar-se davant de situacions adverses, i si es pràctica des ben petit pot millorar fins i tot el creixement personal dels nens. 

Els hi agrada competir perquè no preval la força, sinó la tècnica. La disciplina, l'educació i el companyerisme també juguen un paper molt important a l'hora de vèncer el rival. 

De moment no els hi ha anat gens malament. L'aprenentatge d'aquests coneixements els ha fet guanyar 3 ors, 12 plates i 6 bronses. Aquestes victòries de ben segur que els hi serviran per continuar guanyant, però sobretot els permetran afrontar tot el que es proposin lluny del terreny de combat.