Al Reus se li complica l'OK Lliga

El Reus Deportiu Miró cau per 1 a 3 contra el líder, el Deportivo Liceo. Amb aquesta derrota, els de Jordi Garcia se situen a onze punts dels gallecs, que continuen imbatuts en la competició domèstica.

Una setmana després del duel entre el Reus Deportiu Miró i el Deportivo Liceo de la Supercopa d'Espanya, reusencs i gallecs s'han enfrontat en un duel clau pel desenllaç de l'OK Lliga. Els dos equips eren conscients del que estava en joc: reenganxar-se a la lliga per part local; descartar pràcticament un rival per la lluita pel títol pel conjunt visitant.

El Liceo s'avança

La primera part ha estat igualada, digna d'un duel entre dos grans de l'hoquei patins. Una bola al pal de Felipe Castro ha estat l'acció més clara de la primera part per part del Reus. En canvi, un Liceo ferit després de la derrota contra els de Jordi Garcia a la Supercopa, ha generat ocasions de gol més clares.

Al minut 18, Jordi Adroher en una jugada individual ha situat el primer gol dels gallecs en l'electrònic del Palau d'Esports, obligant els reusencs a donar una passada endavant en atac. I així ha estat. Joan Salvat ha superat Carles Grau, però el gol ha estat anul·lat -sense protestes per part local-. El Reus ha insistit en la cerca de l'empat, que no ha arribat. Amb el 0 a 1 s'ha arribat a la mitja part.

Dos exReus sentencien

No podia començar pitjor la represa, ja que l'exroig-i-negre César Carballeira ha marcat el 0-2 pels gallecs. El jugador visitant ha aprofitat un refús de Càndid Ballart per augmentar les distàncies en el marcador. Minuts després, una jugada enrevessada ha acabat amb gol de Jordi Adroher, que no ha malgastat una bola morta a l'interior de l'àrea de Ballart.

Després del tercer gol visitant, el Reus ha reaccionat. La defensa en rombe plantejada per Jordi Garcia ha tingut el seu efecte, perquè després d'una bona acció defensiva del Reus, un contraatac dirigit per Àlex Rodríguez ha acabat amb la bola al fons de la porteria de Carles Grau, insuperable fins al moment. Amb el gol ganxet han arribat els dubtes al Liceo, però els gallecs han aguantat el resultat fins al final.

Guanyar l'OK Lliga, difícil

Amb aquesta derrota el Reus Deportiu Miró perd moltes opcions per guanyar l'OK Lliga i, de retruc, la tercera plaça de la classificació. El pròxim partit dels de Jordi Garcia serà contra el CE Vendrell, el dimarts 19 de gener.