Alba Garrote lliura tres punts al Reus Deportiu Femení

L’equip femení roig-i-negre ha guanyat (3-1) davant l’Sferic Terrassa. El partit ha tingut una protagonista, Alba Garrote que ha anotat els tres gols. Les terrassenques se situen a la darrera posició, mentre que les locals estan un lloc per sobre.
Reus Deportiu Femení - Sferic Terrassa

El Reus Deportiu Femení ha sumat tres punts a taula classificatòria després de superar per 3 a 1 l’Sferic Terrassa. Les roig-i-negres s’han mostrat superiors a la primera part del partit, però amb l’inici de la segona part les visitants s’han posat les piles. El duel ha tingut un nom: Alba Garrote. L’asturiana ha encastat els tres gols de les d’Andreu Ribas.

El gol d’Alba Garrote als pocs segons del xiulet d’inici ha fet que les noies del Reus Deportiu comencessin amb una dosi de motivació elevada. La primera part l’han dominat les locals, però les visitants no han escatimat esforços en la defensa. Quan faltaven 5 minuts per la mitja part, Garrote ha volgut tornar a dir la seva anotant el segon gol de l’encontre amb una jugada conjunta. Encara n’hi havia més, segons abans d’entrar al túnel de vestidors, l’asturiana ha aprofitat una passada d’Ester Ferrer per xutar a porteria, anotant així el tercer gol de la jornada.

Les noies d’Andreu Ribas han anat de més a menys i la segona part del matx ha estat més igualada, un constant d’anades i vingudes entre el Reus Deportiu Femení i l’Sferic Terrassa. Amb només 5 minuts, les de Terrassa han tingut una ocasió claríssima, Laia Paredes ha provat a porteria, però al bola ha sortit fregant el pal. No ha estat fins al darrer minut del partit quan Aida Anton ha fet l’únic gol de les verd-i-blanques després d’un passi de Noelia de la Peña.

El Reus Deportiu Femení suma un punt a la taula i se situa a la 13a posició de l'Ok Lliga Femenina, per sota del Liceo i per sobre de l’Sferic Terrassa. La setmana vinent  jugarà fora de casa contra el Citylift Girona, el diumenge 15 a les 12:30h.