Back to top

Albístegui se'n va, Miramón es queda

Els moviments en la plantilla del Club de Futbol Reus Deportiu continuen. Per una part, el club roig-i-negre s'acomiada del basc Alex Albístegui i de l'altra, renova per un any més a Jorge Miramón. Es preveu que els primers fitxatges es facin publiques ja la setmana vinent.
Alex Albístegui en la seva arribada a Reus juntament amb Migue García

L'Estadi Municipal treu fum amb les anades i vingudes en els canvis a la plantilla del primer equip. Alex Albístegui no seguirà lluint la samarreta roig-i-negra la temporada vinent. El Club Deportivo Mirandés serà la seva nova casa durant les dues temporades vinents, després que s'hagi fet oficial el seu comiat del Club de Futbol Reus Deportiu. El migcampista va arribar ara fa un any, provinent del Lleida, però a Reus no ha sortit en gaires ocasions al camp. Albístegui acabava contracte aquest 30 de juny.


D'altra banda, qui també acabava la seva relació contractual però ha estat renovat és Jorge Miramón. La secretaria tècnica considera la seva renovació una peça clau de cara l'estructura de l'equip. Miramón ha demostrat que pot jugar tant al mig del camp com al lateral dret, posició on ha debutat aquesta temporada amb un rendiment excel·lent.

Avui 30 de juny s'acaben la resta de contractes i és probable que el club informi d'altres baixes i renovacions.