Back to top

Alejandra Caballero presenta la segona exposició a la Galeria d'Art Anquin's

La inauguració serà el divendres 6 de Novembre de 17 a 20 h amb visites personalitzades amb l'artista i aforament limitat

En les pintures figuratives i intimistes d'Alejandra Caballero (Madrid, 1974) hi ha presències visibles i invisibles (l'espectador i presències que s’intueixen).

Els temes són aparentment simples i a la vegada plens de transcendència i significat. Ens parla d'un present congelat, ple d'incerteses, reflexió i estranyesa, en el qual podem trobar ressonàncies de la situació actual. Tot i un deix de melangia, la delicadesa dels colors, les composicions harmòniques i poètiques ens aporten calma.

L'artista, Alejandra Caballero

L'artista juga amb elements simbòlics com les portes i les finestres, llindars entre dues realitats, per on s'entreveu la llum; metafòriques obertures a l'esperança i el futur. En paraules del crític d'art Ernest Farrés Junyent, “Alejandra Caballero ens ofereix una narració pictòrica d'un moment o situació de solitud, de concentració o de reclusió en un mateix i per commoure'n's acudeix a la representació de personatges i elements compositius que ens empenyen, encara que només sigui per saciar la nostra curiositat, a la interpel·lació”.

Alejandra Caballero ha realitzat nombroses exposicions en l’àmbit nacional i internacional. En els darrers anys, la galeria ha presentat la seva obra a Fires internacionals a Alemanya, França, Àustria i els Estats Units amb un gran èxit.

L'exposició a la Galeria d'Art Anquin's

La galeria d'art Anquin's ha editat un catàleg digital de l'exposició que es pot descarregar a la web de la galeria, on també es poden veure totes les obres que conformen l'exposició.

El divendres 6 de novembre tindrà lloc la inauguració presencial. De 17 a 20h, l'artista estarà a la galeria per tal d'oferir visites personalitzades de l'exposició. No cal cita prèvia, però si respectar l'aforament limitat. El dissabte 7 de novembre, es farà la inauguració digital. A partir de les 11 del matí, Instagram en directe amb l'artista des de la galeria. Per seguir el directe, només cal que us feu seguidors de la galeria a Instagram.

L'espai de la galeria és obert al públic sense cita prèvia, de dimarts a divendres, d'11 a 13:30 h i de 17 a 20 h. i dissabte el matí d'11 a 13:30 h.

Paraules clau:

Notícies relacionades