Back to top

Álex López: "El Reus m'ho ha donat tot"

Aquest jove de 20 anys és, aparentment, un estudiant qualsevol d’Administració i Direcció d’empreses a la Facultat d’Econòmiques i Empresa de la URV. En realitat, és el millor jugador del CF Reus Deportiu en el que va de temporada.

El davanter roig i negre Álex López ha sorprès a tothom amb un inici de campanya espectacular, marcant gols decisius com el de l’empat a la primera jornada contra l’Huracán, o espectaculars com la xilena materialitzada davant l’Atlètic Balears.

Un universitari que està fent tot un doctorat en futbol aquesta temporada. Titular indiscutible amb Emili Vicente i amb una mostra de confiança sobre la gespa digna de jugador veterà.

Un jugador que a l’estiu, en vista dels nombrosos fitxatges en l’atac roig i negre, no estaba segur de tenir un bon rendiment aquest curs. A banda de sort, López està rebent un premi merescut pel difícil camí traçat desde la categoria de cadet, on viatjava des de Calafell per entrenar amb l’equip. Un sacrifici que segons el mateix Emili Vicente es veu reflectit en els entrenaments.

Un davanter que de ben segur serà seguit per grans equips durant la temporada. Tot i això, l’Álex assegura que només pensa en el Reus. Habilitat, regat, compromís, sacrifici defineixen el davanter, característiques que el portaran a marcar molts més gols amb el número 11 de la èlastica roig i negre.