Back to top

Allargar l'autonomia amb el receptari 'Cuinant la Memòria'

Una desena de participants del programa REMS de la Fundació Catalunya La Pedrera han assistit al taller 'Cuinant la Memòria'. A través d'un showcooking, els participants han pogut seguir pas a pas les instruccions del receptari.
Presentació del receptari a Reus

El llibre, creat amb la col·laboració de les Fundacions ACE i Alícia, va dirigit a persones amb principi de demència perquè puguin seguir cuinant de manera autònoma. La desena de participants del programa REMS de Reus han gaudit d'un showcooking a càrrec de la cuinera de la Fundació Alícia que ha mostrat els passos a seguir per fer fideus a la cassola i un coc de xocolata. Després ha estat el torn dels participants els quals s'han dividit en diferents grups i han començat a cuinar.

El REMS (reforçar i estimular la memòria i la salut) és un programa de teràpies no farmacològiques que es fa als més de vint espais socials de la Fundació Catalunya La Pedrera, on s'està presentant aquests dies el nou receptari 'Cuinant la memòria'.