Back to top

Un altre cop de porta al CF Reus

Segons ha pogut saber Canal Reus, el magistrat ha denegat la petició d'Onolfo i el seu exadvocat, David Peña, d'ajornar els primers partits de lliga a la Tercera Divisió.
cf reus

El jutge que porta el cas del Club de Futbol Reus Deportiu ha denegat la petició d'Onolfo i el seu exadvocat, David Peña, d'ajornar els primers partits de lliga a la Tercera Divisió. Una mesura que els responsables del club havien demanat per poder guanyar temps i buscar inversors que injectessin el capital suficient a l'entitat per tirar endavant la temporada.

Segons ha pogut saber Canal Reus, el magistrat,  ahir els va barrar aquesta possibilitat.

Diumenge: últim termini

Ara sí, l'últim termini per determinar si el club podrà o no continuar competint a la Tercera Divisió és el pròxim diumenge. El Reus té cita a l'Estadi contra el Vilafranca. A hores d'ara, no hi ha jugadors inscrits a la plantilla perquè la Federació Espanyola continua impedint-ho davant els deutes acumulats per l'entitat. Aquest dissabte a les 12 del migdia, precisament, finalitza el termini per inscriure jugadors. Un altre dels terminis que condueix inexorablement al club cap al forat negre de la desaparició.

Paraules clau:

Notícies relacionades