Back to top

Alts càrrecs de la Generalitat i de l'esport català visiten el CTT Ganxets

La visita ha permès a l'entitat exposar la seva tasca social i informar dels triomfs internacionals.
Imatge de la visita institucional del Club Tenis Taula Ganxets de Reus

El Club Tennis Taula Ganxets de Reus ha rebut la visita de la Secretaria General de Presidència, Meritxell Masó, el Secretari General d'Esports, Gerard Figueras i el President de la Federació Catalana de Tenis Taula, Joan Arnau, entre altres personalitats. Tots ells han acudit a la capital del Baix Camp per conèixer el club de tenis taula més potent del territori.

En un moment d'èxits esportius dolços i d'expansió de l'entitat a nivell mundial, els Ganxets han volgut donar a conèixer la seva tasca a alts càrrecs de la Generalitat i de l'àmbit esportiu català de la mà del seu president, Joan Carles Virgili:

"Els valors són molt importants per a nosaltres. També procurem garantir que el tenis taula arribi a tothom. Volem explicar on som i la nostra intenció de créixer".

La secretaria General de Presidència de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Masó, ha valorat la visita:

"És un gran club no només per la seva vessant esportiva sinó també social, escolar i pel seu projecte de treball amb la gent gran".

L'entitat treballa dia a dia perquè tots els nens sense recursos puguin practicar la modalitat del tenis taula de forma gratuïta. Un projecte impulsat colze a colze amb la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus que apropa també, a través del club, aquest esport a nens amb discapacitat intel·lectual. Tot plegat es finança amb un Sopar Solidari on la societat reusenca aporta el seu granet de sorra.

Amb la classificació al play-off d'ascens gairebé assegurada el Club Tennis Taula Ganxets es planteja assumir l'organització de les fases finals d'accés a la màxima categoria estatal. Reus podria tenir la temporada vinent un nou equip a l'elit de l'esport del país.