Back to top

Amb ganes de celebrar 50 anys més de rugbi

Reus Rugbi Club ha celebrat aquest cap de setmana 50 anys d'existència d'aquest esport a la ciutat. Ho ha fet organitzant una jornada ludicoesportiva al Camp de la Pastoreta amb activitats per a tots els públics.
Imatge dels actes del Reus Rugbi Club al Camp de la Pastoreta

Era el dia 17 de novembre de l'any 1968 quan la ciutat de Reus coneixia per primer cop el Rugbi. Aquest 2018 s'han complert 50 anys d'aquell primer partit al Carrer Gaudí. El Reus Rugbi Club, successors dels primers addictes a aquest esport, han volgut celebrar, coincidint amb el dia exacte de l'aniversari, aquesta efemèride i ho han fet al camp on militen actualment, la Pastoreta. Una jornada repleta d'activitats per a tots els públics ha estat el plat fort d'una setmana on la pilota ovalada n'ha estat la protagonista.

"Vam començar els actes dimecres passat amb una exposició sobre la trajectòria del rugbi a la ciutat", explica el tresorer del Reus Rugbi Club, Joan Carles Sanromà, "És una setmana plena de joia. Estem molt satisfet i il·lusionats pel futur".

El dia ha arrencat amb "Touch Rugbi", o més conegut com a rugbi sense contacte. Hi han participat petits i grans amb l'objectiu d'augmentar la plantilla de la base i també de retrobar-se amb velles amistats.

Joan Carles Sanromà: "Amb algunes persones no ens veiem des de feia 25 anys. Érem un total de 40 exjugadors".

La jornada ha acabat amb la disputa de dos partits de lliga dels equips federats a l'entitat, el sènior masculí i el Sub-14. Cada matx ha comptat amb el seu respectiu tercer temps on els jugadors aprofiten per parlar de l'encontre en un dinar casolà de germanor. Ho acompanyaran en breus d'una cervesa que portarà el nom del club amb motiu d'aquests 50 anys. La data de presentació de la beguda la sabrem ben aviat.