Back to top

"Amb les restriccions per anar a la platja, la gent ve més a la muntanya"

Cándido Rincón, cap regional de Tarragona dels Agents rurals, apunta que el trànsit de gent per les muntanyes de la Costa Daurada ha augmentat recentment. Per això, demana prudència i precaució.

Finals de juliol és sinònim d'equador de la campanya forestal, una campanya que enguany s'ha vist afectada de ple per la meteorologia i el confinament. D'una banda, la gran presència de pluges a la primavera ha propiciat la proliferació d'herbes i matolls als boscos i de l'altra, la manca de gent a les muntanyes durant el confinament ha permès reduir el risc d'incendis. Ara però, també s'hi ha de sumar l'augment de visitants a aquelles zones naturals que compten amb recursos com rius, tolls o pantans.

Davant les restriccions per anar a la platja, els Agents Rurals han notat un increment d'excursionistes en aquests entorns. Per aquest motiu, demanen prudència i precaució. De tot plegat, n'ha parlat Cándido Rincón, cap regional de Tarragona dels Agents Rurals en una entrevista al Notícies de Canal Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades