Amb pas ferm per Europa

El Reus Deportiu s'imposa (3-6) a l'Oliveirense i suma sis punts de sis possibles a la fase de grups de la Lliga Europea. El conjunt de Jordi Garcia guanya en una pista on feia més d'un any on ningú hi sumava tres punts. Els roig-i-negres agafen embranzida per la Copa Intercontinental del proper cap de setmana.
crònica oliveirense reus

El Reus Deportiu ha sumat una victòria molt important de la pista de l'Oliveirense. Els roig-i-negres s'han imposat (3-6) al conjunt portuguès i segueixen amb pas ferm a la Lliga Europea. El conjunt de Jordi Garcia compta els seus partits en victòries, les dues a domicili, i derrota d'una manera contundent a un dels rivals en la lluita per la primera plaça del grup A.

Portuguesos i reusencs s'han vist les cares de nou després d'enfrontar-se el passat mes d'octubre a la final de la Copa Continental celebrada a Viareggio. En aquella ocasió, l'Oliveirense va guanyar la partida al Reus i es va emportar el títol. Abans però, els roig-i-negres es van proclamar campions d'Europa després de derrotar als portuguesos en la final celebrada a Lleida. Per tant doncs, un partit que es podria definir com una final anticipada del torneig.

L'Oliveirense ha estat el primer en obrir la llauna posant l'1 a 0 al però tot just després Marc Torra ha restablert l'empat. Els roig-i-negres han anat per feina i Àlex Rodríguez ha capgirat el resultat marcant l'1 a 2 favorable al Reus Deportiu abans del descans. A la represa, els homes de Jordi Garcia han continuat amb les bones sensacions sobre la pista i Marc Torra ha ampliat el marcador transformant el tercer gol roig-i-negre.

Els portuguesos han retallat distàncies uns minuts després del gol del davanter de Tordera i Raül Marín, a cinc minuts pel final, ha respòs per part del Reus Deportiu signant el 2 a 4. El capità reusenc no n'ha tingut prou i ha repetit diana. L'Oliveirense, al minut 47', ha retallat distàncies posant el 3 a 5 al marcador i Casanovas, de penal, ha anotat el definitiu 3 a 6.

El Reus Deportiu suma una important victòria a la pista més complicada de la fase de grups i registra sis punts de sis possibles a la Lliga Europea. Cal recordar que el conjunt portuguès feia més d'una temporada que no perdia a la seva pista. Amb la victòria davant de l'Oliveirense, els roig-i-negres se situen a la primera posició del grup A amb 6 punts, dos més que el conjunt portuguès. Ara cal esperar quin és el resultat del partit entre l'Iserlohn (0p) i el Viareggio (1p).

La següent jornada de la Lliga Europea tindrà lloc el proper dissabte 13 de gener. El conjunt de Jordi Garcia rebrà a les 20:00 hores del vespre al Palau d'Esports la visita de l'Oliveirense. Abans però, és possible que els roig-i-negres juguin el partit suspès contra el Viareggio corresponent a la jornada número 1 de la Lliga Europea.

El calendari no s'atura

El Reus Deportiu tornarà aquesta mateixa nit cap a terres catalanes. Els roig-i-negres tenen un calendari frenètic. Aquest dimarts visiten a les 21:30 hores visiten la pista del Lloret i el divendres 15 i dissabte 16 de desembre disputaran la Copa Intercontinental d'hoquei patins. La competició tindrà lloc al Pavelló Olímpic de Reus i els roig-i-negres s'enfrontaran en la primera semifinal davant el Concepción Patín Club de San Juan (Argentina).