Back to top

Amistat a través de l'esport al casal del Pare Manyanet

L'escola Pare Manyanet ofereix quatre setmanes d'esport per als nens i nenes a les seves instal•lacions durant l'estiu. Futbol, bàsquet, dansa, judo i gimnàstica rítmica són les disciplines que els infants podran escollir aquests dies, amb les que a banda d'entrenar, gaudiran d'activitats conjuntes per afavorir les relacions entre els xiquets i xiquetes.
Casal Esportiu Pare Manyanet

Més de 200 nens i nenes, de 3 a 15 anys, participen al casal esportiu d'estiu de l'escola Pare Manyanet. Del 25 de juny fins al 19 de juliol, el centre educatiu dedica les activitats esportives per enfortir els llaços d'amistat entre els participants, vinguts de diversos col·legis i municipis. També es promouen hàbits saludables com el consum de fruita i accions conjuntes entre tots els assistents.

Les disciplines que s'ofereixen són el futbol, el bàsquet, la dansa, el judo i la gimnàstica rítmica i els esportistes poden combinar-les setmana rere setmana segons els convingui. Els infants destaquen que a part de practicar esport i créixer al camp, el més important és conèixer companys d'altres escoles i relacionar-se amb els seus amics.

Aquesta és la segona edició de les activitats esportives d'estiu del Pare Manyanet i no descarten futures convocatòries tot i que no els interessa créixer en nombre de participants sinó seguir oferint la qualitat actual.