Back to top

Anar corrents, la nova tendència de la Reus-Prades-Reus

ADRIÀ MORTE

Prop de 800 persones han participat enguany en la caminada Reus-Prades-Reus. La prova puntua per la Copa Catalana de caminades de resistència i més enllà de la vessant estrictivament competitiva, enguany l'organització ha constatat un increment en els participants que opten per fer la caminada corrents. Una cursa de 55 quilòmetres i prop de 3000 metres de desnivell.

Són les 9 del matí i ja porten 14 dels gairebé 55 quilòmetres de la 20 edició de la Reus-Prades-Reus. Es tracta del punt d'habituallament de la Font del Roure, situat molt a prop de les antenes de la Mussara. Un bon moment per agafar forces, ja sigui amb un mica de fruita. Un bon entrepà. O compartint sensacions amb els amics. L'important és sentir-se be i continuar caminant. De fet, alguns altres opten per fer aquesta caminada corrents. I es que en els darrers anys ha crescut el nombre de participants que opten per aquesta opció.

Un cop arribats a Reus. Moment per penjar-se la medalla. Ensenyar el diploma conforme s'han completat els prop de 55 quilòmetres i  3000 metres de desnivell. I sobretot moment per rebre un massatge gràcies als voluntaris del col·legi de fisioterapeutes. Enguany la Reus-Prades-Reus ha comptat amb més de 800 inscrits. Una caminada organitzada per l'Associació Excursionista de Catalunya de Reus.