Back to top

Andrea de las Heras s'endú el Premi Dow 2019

La multinacional química Dow de Tarragona ha premiat, un any més, a un dels alumnes que acaben el Màster d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili.
Andrea de las Heras guanya el Premi Dow 2019

Andrea de las Heras ha estat l'estudiant guardonada amb el Premi Dow 2019. Un reconeixement que la multinacional química Dow, amb seu a Tarragona, atorga des fa més de 40 anys a un dels alumnes que acaben els estudis superiors d'Enginyeria Química a la Universitat Rovira i Virgili. Un Premi que des del 2013 també s'ha convertit en una oportunitat laboral, oferint als guardonats un lloc de treball en l'empresa.

Un acte que va comptar amb la presència de la consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, així com diverses autoritats de l'àmbit institucional, acadèmic i empresarial. Entre elles, es trobava la reusenca i presidenta de negocis de Dow, Ester Baiget, la qual destaca la importància dels Premis Dow per al territori.

Després de l'entrega de premis a la guardonada, així com als 7 finalistes, Ester Baiget va posar el punt final a l'acte amb una ponència sobre la nova Dow i el seu negoci.