Back to top

Andreu Martín del PSC critica els 7 anys de gestió de Carles Pellicer

El portaveu del PSC i alcaldable, Andreu Martín, ha criticat el govern de Carles Pellicer. Ho ha fet a través d'un document, en el que senyala una trentena d'errors comesos durant els últims tres anys de mandat. El document, que s'enviarà per correu ordinari a tota la ciutadania, detalla, entre d'altres, el tancament de grups escolars o el dèficit milionari de l'Hospital Sant Joan.
Andreu Martín (PSC) critica els 7 anys de gestió de Carles Pellicer

El portaveu de PSC, Andreu Martín, ha fet balanç dels tres anys de mandat de l’alcalde, Carles Pellicer. La nota, segons assegura, no ha arribat a l’aprovat. "Aquests set anys de l'alcalde són set anys de mala gestió, de no saber com posar remei als problemes dels ciutadans", explica.

Andreu Martín assegura que l'alcalde no ha sabut gestionar els grans reptes que tenia la ciutat de Reus. La llista d'incompliments, segons afirma, és molt llarga. "Hi ha un consens ampli de que en aquests anys de mandat Reus ha perdut pistonada –explica el líder socialista–. No podem tenir un aeroport amb tota la seva potencialitat, no podem tenir el baixador de Bellissens.... Sembla que no podem tenir res".

En l'àmbit de la salut, Martín crítica la pèrdua de l'Hospital de Mora, el desdoblamanent del CAP Sant Pere a l'antic Hospital, que no s'ha executat, i el dèficit milionari a l'Hospital de Sant Joan. "Estem any rere any amb uns dèficits milionaris", critica. El portaveu del PSC també recorda els 11 grups escolars tancats des que Pellicer és al Govern i el conflicte al voltant del model d'escolarització de secundària. En cultura, crítica el desmantellament del Giny; i en esports, la desaparició del camp de Rugby.

Pel que fa el comerç, Martin assegura que mai havia hagut tants locals buits. A hores d'ara, hi ha més d'un centenar de botigues tancades al nucli antic. El líder socialista assegura que la política comercial de Pellicer "només es pot qualificar de nyap""Sent important com és la política comercial a la nostra ciutat, no hi ha un altre qualificatiu", afegeix.

El portaveu del PSC creu que la capital del Baix Camp necessita un alcalde que aporti noves solucions, que es preocupi per la ciutat i que governi de manera eficaç.

Paraules clau:

Notícies relacionades