Back to top

Andreu Martín denuncia la manca de manteniment del Mas Iglesias

L’estat deteriorat del parc de Mas Iglesias és el darrer exemple que aporta el PSC per reclamar que s’intensifiqui el manteniment a la ciutat

Andreu Martín, portaveu del grup municipal del PSC alerta de la manca de resposta a les denúncies reiterades de la ciutadania en relació a la brutícia a la ciutat, “que se sent desatesa pel seu govern i que no pot viure en un entorn digne”.

A parcs infantils abandonats, carrers plens de brutícia, brossa, mobles i tot tipus de deixalles al voltant dels contenidors, ara cal afegir-hi les queixes per l’estat de deixadesa en què es troba el parc de Mas Iglesias, l’únic pulmó verd del sud de la ciutat, “que es troba en un estat deplorable”.

brossa masiglesias

Martín lamenta que l’alcalde Pellicer atribueixi la situació a l’incivisme de la ciutadania, tal i com ho va manifestar al ple del passat divendres, arran d’un prec del PSC que reclamava intensificar amb urgència la neteja i el manteniment de la via pública que no s’ha fet durant el confinament, “donant resposta a la multitud de queixes ciutadanes per les condicions d’insalubritat en què es troba instal·lada la nostra ciutat”.

En aquest sentit, Martín assegura que la situació actual no es pot atribuir a l’incivisme dels reusencs i reusenques sinó que més aviat es tracta d’un incompliment de responsabilitats per part de l’Ajuntament, que té l’obligació de fer un bon manteniment i una neteja adequada als parcs, jardins i carrers de la ciutat. “Reus té un problema greu de neteja pública i que la incompetència d’aquest govern en aquest àmbit és aclaparadora”.

Actuació decidida per sanejar la ciutat

masiglesias

El portaveu socialista insisteix que cal una actuació decidida de l’Ajuntament per sanejar la ciutat i millorar les condicions en què es troba. “És evident que la ciutat es troba en un estat deplorable i que cal un replanteig en la planificació del manteniment de les zones verdes, cada cop més deteriorades”, assegura, alhora que critica la “poca capacitat del govern d’admetre errors”.

Segons Martín, que el contracte del servei de neteja viària i recollida d’escombraries està prorrogat i pendent d’una nova adjudicació, no és un argument vàlid. “La ciutadania no ha de patir la incapacitat del govern de resoldre aquest contracte. Ja n’hi ha prou d’excuses!”, ha reblat.

Paraules clau:

Notícies relacionades