Back to top

Andreu Martín: "El govern és una suma d'interessos partidistes"

El portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Reus i líder de l'oposició al Mercadal, en una entrevista aquest dijous al 'Notícies Vespre', ha carregat durament contra la manca d'iniciativa del govern de la ciutat que considera que és 'un repartiment de cadires i responsabilitats'.
Andreu Martín

"Sembla que ha anat molt bé l'anunci de les eleccions generals". Amb aquesta contundent declaració iniciava Andreu Martín l'entrevista d'aquest dijous al 'Notícies Vespre' de Canal Reus. Feia referència a l'endarreriment de la presentació del Pla d'Acció Municipal per culpa de la llei electoral. Martín considera que el text no està enllestit i que, amb els comicis a Madrid, el govern guanyarà un parell de mesos per afinar-lo. 

Però a més, Martín va més enllà. Assegura que "no pot ser que un govern que té els mateixos partits que l'anterior trigui tant a fer un pla de mandat. Ens van vendre un pla estratègic a 10 anys vista i de moment tenim un pla de mandat. Estem rebaixant les expectatives". "Això és un retard i no podem permetre que Reus no tingui un govern fort". De fet, el líder dels socialistes considera que s'estan perdent oportunitats cada dia i que "el govern és la suma d'interessos personals i partidistes i no de les necessitats de la gent". 

El PSC també considera que "s'està produïnt el que temíem" i que el govern té dues cares diferenciades.