Back to top

Andreu Martín: "A la CUP li han tremolat les cames"

El PSC assegura que cal un govern ferm i estable per als pròxims quatre anys a Reus, i continua assegurant que la fórmula passa per un govern d'esquerres amb l'alcaldia compartida entre els socialistes i Esquerra. Asseguren que el projecte no es mereix l'actitud de la CUP.
Andreu Martín

Si dimecres passat, Andreu Martín desviava tota la pressió a ERC per conformar una alternativa d'esquerres a la ciutat, divendres va ser la CUP li va traslladar tota l'atenció cap als socialistes. Quan tot apuntava que els tres partits es podien arribar a posar d'acord per fer fora Carles Pellicer de l'alcaldia, els anticapitalistes asseguraven que mai formarien part d'un govern amb el PSC

Han passat tres dies i el líder i alcaldable socialista a la ciutat ha respost a la CUP. Ho ha fet en una entrevista a Canal Reus aquest dilluns al vespre. Martín assegura que "necessitem un diàleg, seny i normalitat" i que tot plegat passa per "compartir l'alcaldia amb ERC, amb qui compartim nombre de regidors i pràcticament de vots". Els socialistes consideren que "som l'alternativa possible, amb programes que coincideixen, i l'escenari és molt més factible que el de fa quatre anys". 

Reacció al vertigen

De fet, Andreu Martín considera que la CUP va canviar el seu discurs quan va veure que el canvi era possible. "Ara que han vist que és viable les cames els hi han tremolat. Ara és més fàcil que fa quatre anys, però tornaran a repetir els mateixos errors". Afegeix que "ara hi ha més homogeneitat ideològica" i que "el projecte no s'ho mereix". 

Martín explica que amb Esquerra han celebrat, de moment dues reunions, però que cap d'elles ha estat de fons, "han estat d'anàlisi de la situació". En canvi, diu que "amb la CUP no hi hem parlat, i amb Carles Pellicer només una trobada ràpida on ens va explicar" el que ja havia dit a la premsa. 

Notícies relacionades