Back to top

Andreu Martín, proclamat alcaldable del PSC

Andreu Martín ha estat proclamat oficialment candidat socialista per Reus a les properes eleccions municipals. Així ho ha comunicat el secretari d’organització de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, als militants que ha s’han reunit en assemblea aquest vespre a la Plaça del Castell.
Andreu Martín

Amb aquest acte, culmina un procés que es va iniciar el passat 25 de maig, quan es van posar en marxa les primàries per escollir cap de llista. La de Martín ha estat l’única candidatura presentada per encapçalar el projecte socialista per optar a l’alcaldia de Reus, i presentats els avals que estableix el reglament de candidats i candidates del PSC, ha estat proclamat candidat automàticament.

Un cop proclamat, Martín s’ha dirigit a l’assemblea per agrair la confiança de la militància “sense els quals aquesta candidatura no hauria estat possible”, i per demanar-los ara el seu “suport i col·laboració per construir una alternativa sòlida i il·lusionant que permeti recuperar el govern de la ciutat i desenvolupar una proposta que posi les persones al centre de l’atenció política”. L’alcaldable també ha fet una crida a la tota la ciutadania a afegir-se al projecte per "tornar a fer de Reus una ciutat emprenedora, dinàmica, capdavantera, que ofereixi oportunitats i sigui referent en qualitat de vida. Volem sumar per Reus i junts podrem recuperar el temps perdut”, ha afirmat.

Martín ha volgut acabar la seva intervenció fent referència al canvi polític que hi ha hagut a l’Estat espanyol des que es va iniciar el procés de primàries. “Ara les coses són molt diferents. Amb Sánchez i el PSOE al capdavant i sense el Partit Popular, un escenari que feia molt de temps que esperàvem, es demostrarà que una altra manera de fer política és possible. De fet, ja ho estem veient amb les primeres decisions que està prenent el recent estrenat consell de ministres i de ben segur que repercutirà en positiu a nivell local”.

“La extraordinària il·lusió que hem detectat aquests dies als carrers de la ciutat ens ha d’animar a fer possible un projecte compartit a Reus que permeti fer fora, també aquí, maneres de fer política que s’alimenten de la divisió i el conflicte”, ha declarat.

L’acte s’ha tancat amb un brindis de tots els assistents per celebrar la proclamació de Martín com a cap de llista per Reus i pel president Pedro Sánchez, a qui l’agrupació de Reus ha desitjat molta sort i encerts.

Paraules clau:

Notícies relacionades