Back to top

Andreu Pérez, un handbolista cambrilenc a l'estranger

Un equip alemany es va interessar per aquest jugador del Club Handbol Cambrils, el Birkesdorf Turnverein.
Andreu Pérez al Pavelló Municipal de Cambrils

Andreu Pérez té 22 anys, però juga a handbol des dels quinze. Va començar a practicar aquesta disciplina en categoria cadet al Club Handbol Cambrils, i, tot i iniciar-se més tard que els seus companys, les seves qualitats físiques van fer que destaqués ben d'hora. Malgrat que el Barça i el Vila-real es van interessar per ell, finalment el nou destí del cambrilenc ha estat Alemanya.

Andreu Pérez: "Necessitava un canvi, i des del CH Cambrils van contactar amb Alemanya. Vaig anar a provar i m'han ofert feina i allotjament".

L'equip que defensa és el Birkesdorf Turnverein, conjunt que milita a una categoria similar a la Lliga Catalana, divisió en què es troba el Cambrils. La seva alçada i el potencial defensiu que el caracteritza van fer que el conjunt germànic li posés l'ull, i sabent que el millor handbol es troba a Alemanya, no va dubtar en començar l'aventura.

"El del Birkesdorf Turnverein és un joc més ràpid i directe comparat amb la Lliga Catalana. La gent allí ho viu més i he après molt en aquests sis mesos".

Tornar a casa no es troba ara dins els plans a curt termini del cambrilenc, però si ho fa, li agradaria vestir altre cop la samarreta del club que l'ha vist créixer. La constància li ha permès guanyar-se els minuts a l'Oberliga i adquirir uns coneixements tant esportius com professionals que converteixen aquest viatge en una experiència única.