Back to top

Anècdotes de cent anys dels Ploms recollits en un llibre

El Club Natació Reus Ploms ha presentat de manera oficial el llibre de Josep Maria Pagès Gil "Crònica Centenària", aquest dimarts. L'exemplar repassa la història del club i de l'esport reusenc a través de diverses anècdotes i troballes fetes a la premsa de l'època.
Crònica Centenària

El Club Natació Reus Ploms culmina els actes del seu centenari celebrats durant el curs 2018/19 amb la presentació del llibre "Crònica Centenària". El relat narra la trajectòria de l'entitat i la història de l'esport a la ciutat mitjançant una profunda documentació històrica duta a terme durant un any i mig.

Josep Maria Pagès Gil, destaca la gran quantitat d'anècdotes dels esportistes de la ciutat que es veuen reflectides en el llibre, a través de les quals, els lectors podran descobrir fets històrics curiosos sobre els esportistes i les diverses disciplines esportives del club, algunes d'elles ja desaparegudes.

La presentació, feta al Museu de Reus, va anar a càrrec de l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer i la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.