Back to top

Anna Aznar, escollida per representar Tarragona a Miss Universe Spain

La model Anna Aznar representarà la província de Tarragona al concurs Miss Universe Spain 2017 que se celebrà el 24 de setembre a Màlaga. Aznar ha estat escollida aquest diumenge en una gala a l’hotel El Dorado de Cambrils, en què les reusenques Rosa Lucas i Blanca Miret han tingut un paper destacat com a dissenyadores i Lucas també com a membre del jurat.
Anna Aznar, escollida per representar Tarragona a Miss Universe Spain

Anna Aznar representarà la província de Tarragona a Miss Universe Spain 2017. La model i estudiant de 4t de Nutrició Humana i Dietètica ha estat escollida en una gala celebrada aquest diumenge a l’hotel El Dorado de Cambrils, en què també s’han escollit les representants de Barcelona, Lleida i Girona. Un total de divuit candidates aspiraven a les quatre corones catalanes.

És la primera vegada que s’ha realitzat una gala conjunta per escollir les candidates catalanes a Miss Universe Spain, ja que altres anys se celebrava una gala diferent en cada província. En aquesta edició Reus té un paper destacat, ja que l’empresària Rosa Lucas ha format part del jurat i, juntament amb Blanca Miret, han dissenyat els vestits de les models de la província de Tarragona i de Barcelona. A més, Miret i Lucas també treballaran plegades en el disseny d’un vestit a mida per a la representant de Tarragona a la gala per escollir la candidata a representar Espanya a Miss Universe. De moment, només han explicat que es tractarà d’un vestit llarg. “Amb aquest vestit no només pretenem captar la personalitat de la model, sinó que també volem deixar l’empremta de Reus al món”, ha subratllat Blanca Miret. Amb el mateix orgull reusenc s’ha expressat Rosa Lucas, que s’ha estrenat com a jurat en un certamen de bellesa. En aquest sentit, ha destacat que els concursos tendeixen cada vegada a valorar altres aspectes més enllà de les mides i, satisfeta amb l’experiència, no descarta repetir el càrrec l’any que ve.

Les candidates han estat allotjades durant tot el cap de setmana al Dorado i han participat en diferents activitats. Dissabte les models van desfilar en una gala benèfica contra el càncer i aquest diumenge han tingut lloc diferents propostes com un ‘showcooking’ i un ‘artist show’ que han precedit la desfilada de presentació i la coronació de les guanyadores. La banda de les quatre guanyadores, els l’ha posada la model de Ciudad Real Noelia Freire, Miss Universe Spain l’any 2016. Un cop coronada, Anna Aznar ha confessat sentir-se “sorpresa” per l’elecció, “ja que hi havia moltes noies guapes”. “Però més enllà d’un bon físic, que hi ha de ser, el jurat valora altres aspectes com el saber estar o la personalitat de les models”, ha afirmat. Aznar, juntament amb les representants de Barcelona, Lleida i Girona, farà lluir vestits i corona el proper 24 de setembre a Màlaga per aspirar a representar Espanya a Miss Universe.