Back to top

Anna Ibars, la jove promesa del taekwondo

BERTA TREIG

Avui a l'informatiu us presentem a l'Anna, una jove promesa del taekwondo que fins ara ha guanyat totes les competicions en les que ha participat. Fa dos anys que lluita sobre el tatami i ha vençut fins a dia d'avui a totes les rivals en les que s'ha enfrontat. Tot i la seva joventut té molt clar el seu objectiu, i les seves capacitats són més que suficients per arribar al somni de dedicar-s'hi algun dia professionalment.

No solament l'experiència fa el bon lluitador, ni el físic garanteix la victòria. l'Anna Ibars té 10 anys i ha vençut a totes les contrincants amb les que ha lluitat sobre el tatami aquests dos anys que porta competint. Un total de 40 victòries consecutives en competicions provincials, nacionals i fins i tot internacionals. El seu dia a dia però no es basa solament amb els entrenaments, sinó que fa totes les activitats corrents per una nena de la seva edat.

I és que el Taekwondo és més que un cos. És elasticitat, cap, i molta, molta disciplina. Entrena quatre hores a la setmana i és al gimnàs on pot aplicar totes les qualitats requerides per ser una campiona. Tot i així el que la fa guanyar són els valors que  porta apresos des de casa.

Ara li queda tot un futur per endavant on ella sola haurà de decidir quin és el camí a escollir. De moment però ens ha deixat clar quin és el seu somni: arribar a les Olimpíades.