Back to top

Anul·lada l'actuació de la companyia de Víctor Ullate al Fortuny

L'anunci del famós coreògraf de disoldre la companyia afecta l'espectacle programat per aquest pròxim dimarts 8 d'octubre a Reus. El Consorci del Teatre Fortuny ha emès un comunicat per assegurar que els diners de les entrades seran retornats.
Ullate

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha anul·lat l'actuació "Carmen", de la companyia de dansa Víctor Ullate, programada pel pròxim dimarts 8 d'octubre, arran de l'anunci del coreògraf de disoldre la companyia. Des del Consorci s'informa que totes les persones que havien adquirit localitats per a aquesta actuació poden adreçar-se a la taquilla del teatre a partir del dilluns dia 14 d'octubre i se'ls serà retornat l'import. A totes les persones que hagin comprat l'entrada a través d'Internet, la devolució dels diners serà automàtica a la seva targeta de crèdit. 

El Consorci del Teatre Fortuny lamenta el perjudici que aquest fet pugui haver ocasionat a les persones que havien adquirit les seves entrades. La programació del trimestre de Tardor es reprendrà el dia 11 d'octubre amb "La tendresa", d'Alfredo Sanzol, amb Laura Aubert, Elisabet Casanovas, Javier Beltrán, Marta Pérez, Jordi Rico i Ferran Vilajosana, dirigits per Alfredo Sanzol, en una producció de Dagoll Dagom i T de Teatre.