Back to top

Un any sense futbol, i mig sense Clifton Onolfo

Diumenge va fer 365 dies que el Club de Futbol Reus Deportiu va disputar l'últim partit a la lliga de futbol professional. Mentrestant, Onolfo assegura que continua treballant per recuperar el club.
Imatge del partit del dia 12 de gener de 2019 entre el Club de Futbol Reus Deportiu i el Club Deportivo Numancia de Soria

FOTOGRAFIA: Pere Serra

Un gol de David Querol contra el Club Deportivo Numància el dia 12 de gener de 2019 brindava al Club de Futbol Reus Deportiu un empat gloriós. El davanter reusenc no en tenia ni idea que la diana seria l'última que els aficionats ganxets veuríem a l'Estadi Municipal.

Aquella jornada, els roig-i-negres van abaixar el teló d'una funció que va durar tres temporades. Ja fa més de 365 dies que a Reus no tenim cap equip al futbol professional.

Ni equip, ni tampoc màxim accionista

Des de l'estiu que Clifton Onolfo no apareix per la capital del Baix Camp i es limita només a ressuscitar, mitjançant piulades, el Twitter dels del carrer Recasens i Mercader.

L'última ocurrència de l'americà ha estat l'anunci de l'arribada imminent de jugadors del Toronto a la ciutat, un projecte que Onolfo ja tenia entre cella i cella quan els ganxets creien amb les seves paraules.

Tenint en compte que encara no ha invertit diners amb el futur de l'entitat i que el club segueix en mans de l'administrador concursal, són pocs els que donen validesa a aquesta idea.

Nova data per confiar

El de Miami Beach ha aprofitat aquests dies també per recordar que David López continua treballant per retornar el Club de Futbol Reus Deportiu a Segona Divisió abans del dijous dia 16 de gener.

La immediatesa d'aquesta data demostrarà si el soci de Platt menteix una vegada més o si l'esperança pot continuar vivint al cor de la parròquia roig-i-negra.

canalreus a telegram

 

insta

Paraules clau:

Notícies relacionades