Back to top

Un any històric pel CD Riudoms

Una de les grans notícies de l'any en l'àmbit esportiu ha estat l'ascens a la Primera Nacional del futbol femení del Club Deportiu Riudoms. L'adaptació de l'equip dirigit per Raúl Lucha està funcionant, i la prova és la victòria en el darrer partit de l'any.

Quan el 7 de març el CD Riudoms es va imposar per 5 a 1 contra el Manlleu, poc es pensaven que seria el darrer partit que disputarien a Preferent Femení. Amb aquella victòria, les de Raúl Lucha continuaven líders de la competició, amb 56 punts, 18 victòries, només una derrota i sent les màximes golejadores de la lliga.

Aquell lideratge li va donar el mèrit de pujar a la Primera Nacional, una competició d'àmbit estatal que no havien jugat mai. L'històric ascens va ser el segon consecutiu i, de fet, disputar una lliga nacional ha permès a les riudomenques poder competir tot i l'aturada de les competicions.

riudoms

Inici complicat

La primera jornada de lliga va ser un avís per a navegants: la Primera Nacional és dura. Derrota estrepitosa per 5 a 1 contra el Levante Las Planas. Lluny de rendir-se, les de Raúl Lucha s'han anat adaptant a la competició, i arriben a l'aturada nadalenca amb els mateixos punts que l'equip que marca la permanència, la Fundació Terrassa.

Les riudomenques han sumat 4 dels 8 punts que tenen en les darreres dues jornades i d'aquesta manera agafen aire i confiança per encarar el que queda de lliga. El tram final que decidirà si el 2021 tornarà a ser històric o no.

Paraules clau:

Notícies relacionades