Back to top

Apassionats per l'handbol

El Club Handbol Cambrils ha organitzat la 15a edició de la trobada territorial de mini hanbdol. L'esdeveniment esportiu ha aplegat al voltant d'uns 15 clubs d'arreu del territori i 250 jugadors i jugadores.
mini trobada handbol cambrils

El Pavelló Municipal d'Esports de Cambrils ha estat escenari de la quinzena edició de la trobada territorial que ha organitzat el Club Handbol Cambrils. L'esdeveniment ha aplegat al voltant de 15 clubs d'arreu del territori, des de Tortosa o Amposa, passant pel Vendrell, Tarragona, Reus i Cambrils. "La trobada és més que re per conèixer gent i perquè els nostres nens i nenes gaudeixen de casa seva i veure el pavelló ple tal com està avui", explica Miquel Ángel Díaz, president del club cambrilenc.

La trobada de mini handbol ha reunit prop de 250 jugadors i jugadores de les categories pre benjamí, benjamí i aleví. Les grades del pavelló s'han omplert de gom a gom per veure jugar als més petits. Precisament, la base de l'handbol està creixent arreu del territori i un clar exemple és el Club Handbol Cambrils. "Hem crescut. Estem parlant que de l'equip més petit teniem 5 o 6 jugadors i ara entre 20 i 25. Tenim 170 fitxes, és una barbaritat. Estem molt contents", ha reconegut Díaz.

Per tot plegat una trobada que ha servit per fomentar la coneixença entre clubs i gaudir, tots plegats, d'un bon matí d'handbol.