Back to top

Aprendre català tot fent un beure

Practicar el català en un ambient distès tot fent un beure. És la proposta del Servei de Normalització Lingüística de Cambrils, que s'ha estrenat aquesta setmana.
Aprendre català tot fent un beure

Una taula plena i animada, amb un cartell al mig on s'hi llegeix 'Punt de Trobada'. És l'aspecte que ofereix la iniciativa 'Fem un beure' impulsada pel Servei de Normalització Lingüística de Cambrils i que vol enfortir el programa de Voluntariat per la Llengua, que actualment compta amb 17 parelles. La proposta és setmanal: cada dimarts els participants poden gaudir d'una estona de xerrada amb aprenents i voluntaris per la llengua en un ambient distès.

La Beatriz Garcia i en Miro Pešikan són formen una parella que s'estrena en el programa. En el cas d'en Miro, porta vuit mesos a Catalunya i està estudiant català a Cambrils, mentre que la Beatriz és voluntària per la llengua des d'aquest any. 

El Tamboret de Cambrils és el punt de trobada d'aquestes persones, que practiquen els seus coneixements en català i a la vegada, comparteixen una estona de forma distesa, coneixent altres cultures i visions del món tot prenent un beure.

Notícies relacionades