Back to top

Aprenent amb els millors de l'OK Lliga

Durant una setmana els conjunts base del Reus Deportiu han pogut gaudir de tecnificacions a càrrec dels ídols roig-i-negres del primer equip.

Aquesta setmana els jugadors del primer equip d'hoquei patins del Reus Deportiu han impartit entrenaments de tecnificació als equips base del club.

A cada sessió han participat diferents integrants de l'OK Lliga que han posat l'accent en reforçar les habilitats tècniques i el domini de la bola dels nens.

"És una sort poder treballar diferents aspectes de la tècnica i la tàctica de l'hoquei amb els nens. D'aquesta manera ajudem als jugadors més joves a millorar", afirma Àlex Rodríguez.

Poder entrenar amb cracs com Àlex Rodríguez, Joan Salvat, Marc Julià o Raúl Marín és una oportunitat que els nens i nenes no desaprofiten. Des del club consideren que aquesta és una bona manera d'inculcar la filosofia roig-i-negre des de ben petits.

El coordinador de les activitats d'estiu del Reus Deportiu, Ramon Margalef, destaca "la importància de tenir un equip de nivell com és el Reus Deportiu Miró" i assegura que "els nens vénen a entrenar molt contents".

Per tal de garantir entrenaments de qualitat i personalitzats, les sessions s'han desenvolupat en grups reduïts de deu jugadors i quatre porters.

Paraules clau:

Notícies relacionades