Back to top

Apropar el circ als més petits

Els escolars han estat els primers espectadors de la vint-i-dosena edició de la Fira del Circ de Catalunya. Més de 450 alumnes han passat per la Palma per gaudir d'un espectacle que no els ha deixat indiferents. La Fira del Circ de Catalunya s'encetarà oficialment avui a dos quarts d'onze de la nit
Imatge dels alumnes gaudint de l'espectacle de circ a la Palma

Expectació, rialles, nervis, diversió. Així han viscuts els més petits un dels passis dedicats als escolars del Trapezi. La Fira del Circ de Catalunya s'encetarà oficialment a dos quarts d'onze de la nit. 450 alumnes d'infantil i primària han passat per la Palma per gaudir de l'espectacle de "Trait pour Trait", de la companyia suïsa Cirque au carré.

L'Arnau, un alumne de Reus ha apuntat que "hem vingut a la Palma a mirar com ho fan, i a veure espectacles". Laura Izquierdo, ha afegit que el que "més m'agrada del circ és quan salten damunt la corda".I és que els nens i nenes tenen molt clar què és el Trapezi.

Una altra alumna, Duna Pasqual ha explicat que és "una mena de circ on unes persones fan malabars, equilibris". Elàstics, maces, un gibrell, un espai petit i cossos que s'embullen per donar llum a un espectacle on les gomes elàstiques i les tècniques de circ es barregen. En aquesta cambra, l'espai vestit de fils i objectes porta a situacions que construeixen relacions entre els dos personatges.

L'actor de l'espectacle, Loïc del Egido ha assenyalat que "és un espectacle que significa ratlla per ratlla, més o menys. Fem malabars amb fils elàstics".

Fins diumenge, places,carrers i equipaments s'ompliran de circ. Actuaran 32 companyies que mostraran els seus espectacles a la capital del Baix Camp.

Suïssa, Bèlgica, França i Alemanya són els països representants enguany en la programació internacional. A més Trapezi aposta per reforçar els lligams entre les formacions catalanes i les espanyoles.