Back to top

Ara Malikian engega la gira 'Royal Garage World Tour'

El reconegut violinista Ara Malikian ha trepitjar Reus en un concert de màxims al Teatre Fortuny, ahir al vespre. El libanès, d'origen armeni, ha ofert el seu nou espectacle 'Royal Garage World Tour'. Una gira dedicada a l'essència de la música, en la qual mostra obres de diversos estils i gèneres.
Ara Malikian engega la gira 'Royal Garage World Tour'

Les cues de públic s'han fet notar al Teatre Fortuny. El motiu, el concert del violinista Ara Malikian. Tot i que no era la primera vegada que venia a la ciutat, el libanès d'origen armeni, ha tornat a meravellar als reusenc amb un nou espectacle. 'Royal Garage World Tour' és una gira que busca explicar el seu recorregut per diferents països com a intèrpret, sobretot viatjant de garatge en garatge, però que també mostra obres pròpies. Ara Malikian ha explicat que 'pràcticament hem iniciat la gira a Reus i estem molt contents de portar peces clàssiques, però també coses més contemporànies com Led Zeppelin i temes propis'.

El músic també ha recordat com va iniciar-se en el món de a corda fregada quan només tenia 12 anys. Tot gràcies a la influència del seu pare. 'El meu pare era violinista i tocava en una banda molt famosa del món àrab i era un enamorat de la música i amb quatre anys ja m'hi vaig enganxar', ha afegit. Un espectacle on no hi han faltat obres de l'època barroca, però també modernes. Un concert en el qual s'ha pogut fer ben present la marca Ara Malikian. La destresa i l'habilitat per tocar el violí han demostrat la diferència que aporta un concert d'aquestes característiques.

Paraules clau: