Back to top

Ara Reus aposta per fomentar el turisme i l'activitat comercial

Ara Reus ha presentat el seu programa electoral de cara a les eleccions municipals. Gairebé 400 propostes que l'alcaldable Daniel Rubio ha assegurat que són realitzables i necessàries.
Ara Reus aposta per fomentar el turisme i l'activitat comercial

Ara Reus ja té tancat el programa electoral de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Gairebé 400 propostes que es mouen en quatre eixos principals de treball: Administració i Serveis, Municipi i Territori, Societat i Cultura i Economia i Comerç. Segons l'alcaldable, Daniel Rubio, el programa recull propostes realistes i necessàries per a l'impuls de Reus. "Les propostes vénen avalades per l'experiència d'Ara Reus a l'oposició i al govern i d'haver gestionat el 40% d'un pressupost municipal. Aquesta és la diferència entre el nostre programa i d'altres", ha explicat l'alcaldable d'Ara Reus, Daniel Rubio.

A l'acte de presentació s'han destacat punts com la rehabilitació de l'espai del Vapor Vell per convertir-lo en un museu dels Elements Festius, la construcció de la piscina municipal pendent o la dinamització de línies directes d'autobusos per portar turistes a comprar a Reus. "No és de rebut que els turistes agafin un autobús per anar a comprar a la Roca del Vallès, quan hi ha una ciutat com Reus amb la millor oferta comercial, de restauració, d'oci i cultural", ha afegit Rubio.

D'altra banda, al programa consten alguns punts que ja s'havien avançat en actes de precampanya, com és el cas de la creació de la figura d'Orientadors Pedagògics, el programa 'Patis oberts' per potenciar els centres educatius de barris i diverses mesures per impulsar l'activitat comercial de Reus, així com la dinamització dels polígons industrials.