Back to top

ARA Reus no descarta els socialistes

Mentre tots els escenaris continuen oberts, Daniel Rubio ha ofert aquest dimarts els seus dos regidors a Carles Pellicer per conformar, si cal, un govern a nou aquest pròxim dissabte. Apel·la a l'actual alcalde que no tanqui la porta a un pacte amb el PSC.
Dani Rubio, aquest dimarts

"Que no li tremolin cames". Això li ha ha dit aquest dimarts Daniel Rubio a l'alcalde en funcions de Reus, Carles Pellicer. Rubio assegura que la ciutadania ha estat clara i que el 26 de maig va servir per revalidar el govern actual. En la mateixa línia que Pellicer, ARA Reus considera que el govern natural a la ciutat passa pel lideratge de Junts per Reus amb el suport d'ERC i els municipalistes

Rubio ha comparegut aquest dimarts davant els mitjans després d'un llarg silenci. Des del passat 26 de maig que no es pronunciava públicament. Juntament amb JxR, ARA Reus sempre ha mantingut que el cal revalidar el govern del darrer mandat

"Pensa en el PSC"

D'aquesta manera, el partit municipalista ofereix els seus dos regidors al partit encapçalat per Carles Pellicer, qui segons Daniel Rubio, ha de liderar un govern de majories, ja sigui de la mà d'ERC o del PSC.

Daniel Rubio també s'ha dirigit a l'Esquerra Republicana de Noemí Llauradó i al PSC d'Andreu Martín, pel que fa al possible pacte d'esquerres amb la CUP. Rubio assegura que aquests partit tenen dos opcions: escollir la radicalitat dels anticapitalistes o apostar per l'experiència i el sentit comú d'Ara Reus.