Back to top

Ara Reus treu pit del suport veïnal enmig dels comicis generals

En ple dia de votacions, quan el debat ciutadà se centrava en les eleccions generals, una formació política de Reus ha sortit al carrer per mostrar el seu municipalisme i treure pit del suport veïnal reusenc. Estem parlant d'ARA Reus.
Ara Reus treu pit del suport veïnal enmig dels comicis generals

El partit municipalista Ara Reus s'ha volgut mostrar públicament, enmig d'un ambient de comicis estatals, en un acte a les Peixateries Velles. Onze reusencs vinculats al món veïnal, entre els quals diversos presidents de les associacions, s'han reunit per mostrar el seu suport electoral a la candidatura d'Ara Reus, de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Entre els representants veïnals que hi han assistit trobem la Cori Balanyà, presidenta del Barri Fortuny i número 6 de la llista electoral, Ramón Palmerín, membre fundador i actual president de l'Associació del Santuari de Misericòrdia de Reus, que ocupa el número 7, i Carles Macaya, secretari de l'Associació de Veïns Mas Iglesias, i candidat número 9. En suport a la candidatura d'ARA Reus, també hi ha assistit, entre d'altres, el president de l'Associació de Veïns del Barri d'El Carme durant més de 20 anys, Josep Machado.

El cap de llista de la formació, i actual regidor, Daniel Rubio, ha explicat com des del municipalisme es diferencien d'altres formacions polítiques.

Durant la trobada, en què s'ha llegit un manifest sobre el municipalisme, s'ha ressaltat aquesta línia de treball com la fórmula idònia per trobar solucions als problemes reals de la ciutadania. A més, des de la formació, s'ha destacat com des de la independència dels partits polítics generalistes, es poden defensar millor els interessos dels ciutadans.