Back to top

Ara toca pensar en l'OK Lliga

La derrota contra el Barça Lassa en la semifinal de la Copa del Rei d'Hoquei Patins ja és passat. Els roig-i-negres volen esborrar com més aviat millor el record de Lloret per donar pas a nous èxits esportius. El proper objectiu dels reusencs és escurçar distàncies amb el botxí blaugrana a l'OK Lliga i aprofitar les bones sensacions de classificar-se primers en la fase de grups de la lliga europea.
Jordi Garcia i Àlex Rodríguez al Cercle Central

El Reus passa pàgina i ja no val a badar. Després de deixar escapar la Copa del Rei a Lloret toca pensar ara amb els propers reptes roig-i-negres. Els reusencs estan vius a l'OK Lliga i ocupen la tercera posició de la classificació amb 48 punts, a 5 punts del líder, el temible Barça. Dur a sobre el títol de campions d'Europa no és una càrrega per l'equip, ja que el repte és fer gran el nom de Reus i no vanagloriar-se d'haver aixecat la continental.

Ho explicava Àlex Rodríguez, jugador del Reus Deportiu al Cercle Central: "El Reus ha de sortir a guanyar tots els partits i totes les competicions. Ser campió d'Europa no comporta guanyar la competició cada any, la victòria sempre és en benefici del club, ja que sempre s'ha d'estar dalt".

Un dels handicaps del Reus per afrontar els objectius que s'apropen podria ser la banqueta amb escassos homes de refresc. Aquest no és considerat però com un problema de pes dins del vestuari, ja que la filosofia d'aquest Reus prioritza la qualitat a la quantitat.

"La plantilla és la mateixa que va ser capaç de guanyar 5 a 0 a l'Olivierense, 2 a 4 a Viareggio i el Barça a casa", comenta Jordi Garcia, entrenador del Reus Deportiu, "Jo n'estic molt orgullós i el Reus enguany té un equipàs".

El proper objectiu dels roig-i-negres passa per la pista de l'Arenys de Munt aquest mateix cap de setmana. És vital sumar-hi, ja que els roig-i-negres no poden perdre pistonada en la persecució blaugrana. La copa perduda és més fàcil d'oblidar amb la lliga en ment i els quarts de l'europea a la butxaca.