Back to top

Ariana Sánchez creu que es disputaran tots els tornejos del 'World Pàdel Tour'

De moment, la reusenca només ha pogut disputar una competició, el 'Marbella Màster 2020', on va quedar subcampiona.
Ariana Sánchez, confinada a casa seva

Ariana Sánchez està confinada a Reus. L'estat d'alarma es va aplicar a Espanya quan ella es trobava a Mèxic disputant la Yucatan Exhibition 2020, però per sort va poder tornar a la capital del Baix Camp sense problemes.

La pandèmia de la COVID-19 ha coincidit amb l'inici de l'any esportiu de la reusenca, qui només ha pogut disputar un dels tornejos del calendari del World Pàdel Tour, el Cervezas Victoria Marbella Màster 2020, on va quedar subcampiona juntament amb la seva parella a la pista, l'Alejandra Salazar.

En aquests dies Sánchez entrena diàriament a casa, però remarca que és difícil concentrar-se davant del panorama d'incertesa que regna dins el món de l'esport.

"No sabem quan acabarà tot això, i gestionar-ho emocionalment és complicat. Abans de tornar a competir haurem de fer una nova pretemporada".

Objectiu: no perdre la temporada

La temporada a la màxima competició del pàdel mundial s'inicia al mes de març i finalitza al desembre, un fet que dóna més marge de temps als organitzadors per reubicar partits i competicions.

A hores d'ara tots els tornejos es troben aturats, però Ariana Sánchez confia que es reprenguin abans de finalitzar l'any, i d'aquesta manera evitar perdre la temporada esportiva.

El World Pàdel Tour ja ha emès un comunicat oficial amb les noves dates de les competicions ajornades: el Cupra Open de Vigo 2020, que es disputarà del 9 al 15 de novembre i l'Estrella Damm Alicante Open que se celebrarà del 21 al 27 de setembre.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades