Back to top

Ariana Sánchez guanya l'Estrella Damm Master Final

Tot i derrotar a les seves principals rivals d'aquesta temporada, Marta Marrero i Marta Ortega, Sánchez i la seva parella esportiva, Alejanda Salazar, finalitzen la temporada posicionant-se com les número dos del món.
Ariana Sánchez i Alejandra Salazar en l'Estrella Damm Master Final

FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Després d'una final que ha durat gairebé tres hores, Ariana Sánchez i Alejandra Salazar s'han convertit en mestres del pàdel mundial.

Les jugadores, que competien enguany juntes per primer cop com a parella esportiva, han guanyat a la canària Marta Marrero i a la madrilenya Marta Ortega per 7-5, 3-6 i 7-6 en la final de l'Estrella Damm Master Final 2019 de Barcelona, la competició de pàdel més rellevant del World Padel Tour i també la més important del món.

FOTOGRAFIA: World Pàdel Tour
FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Tot i el triomf, Sánchez i Salazar no han pogut destronar a les número u, les Martes, i es posicionen així com a parella número dos del món.

Un any d'alts i baixos

La de Reus finalitza l'any de la millor manera possible, quarta en el rànquing de pàdel mundial i com a jugadora que ha escrit una nova pàgina en la història del pàdel català, coronant-se com la primera jugadora del Principat en guanyar un Master Final, sense haver-ho fet mai abans tampoc un home.

FOTOGRAFIA: World Pàdel Tour
FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Però la padelista reusenca tanca una temporada de consolidació en un curs que no li havia anat com s'esperava. Marta Marrero i Marta Ortega han estat la parella que ha guanyat més finals, set, mentre que Ari i Ale, n'han guanyat 5.

Així i tot, i sent aquest el primer any que l'Estrella Damm Master Final puntua, s'han aconseguit endur els 1.300 punts de campiones.

Rècord de públic en un partit de pàdel

FOTOGRAFIA: World Pàdel Tour
FOTOGRAFIA: World Padel Tour

Ariana Sánchez s'ha coronat com la millor jugadora del torneig davant un Palau Sant Jordi de rècord. És el primer cop que un partit de pàdel aplega a tants espectadors: un total de 9.000 en aquesta gran final.

canalreus a telegram

Notícies relacionades