Back to top

Aritz López Garai, nou entrenador del CF Reus

El futbolista basc dirigirà el CF Reus acompanyat de Xavi Bartolo, segon entrenador. Garai ha firmat per 3 temporades amb el club roig-i-negre.
garai reus

Sorpresa majúscula. Aritz López Garai canviarà el terreny de joc per la banqueta. El futbolista basc penja les botes i serà l'encarregat de dirigir el CF Reus a partir de la temporada que ve. El club roig-i-negre aposta per una decisió arriscada però alhora valenta. Garai s'estrenarà al capdavant d'una banqueta. L'objectiu principal de la junta directiva era continuar amb el model de joc de l'equip. "Ell coneix molt bé la casa i coneix la idea de joc. Per nosaltres el més important era continuar amb el model. Si juguem a canviar cromos sempre perdem. Si juguem a fer un grup cohesionat i que treballi aquí sortim guanyant", ha explicat Sergi Parés, director esportiu del CF Reus.

La mà dreta de Garai serà Xavi Bartolo. El fins ara preparador físic de l'equip havia sonat com a tècnic roig-i-negre. Finalment, ocuparà la figura de segon entrenador. "Aquesta fusta de líder que té l'Aritz en Xavi el pot acabar d'ajudar amb les facetes del dia a dia i la planificació. En Xavi Bartolo farà un pas endavant", ha comentat Parés.

El màxim accionista del club, Joan Oliver, ha reconegut que la junta directiva ha tingut sobre la taula altres propostes: "La decisió no és perque no haguem trobat algú de fora, és exactament al contrari. Teniem 3 entrenadors amb llarga experiència a Segona només esperant per signar. Al final la nostra sensació i voluntat és que aquesta aposta és millor".

Aritz López Garai ha firmat per 3 temporades. La setmana que ve tindrà lloc la presentació oficial del nou entrenador del Reus. El futbolista basc, nascut a Barakaldo el 1980, s'estrenarà a la banqueta després d'una llarga trajectòria com a futbolista professional en equips com el Salamanca, el Celta de Vigo, el Còrdoba i l'Sporting de Gijón.