Back to top

Aritz López Garai substitueix Jaume Delgado

SILVIA ANDREO

Aritz López Garai és nou jugador del Club de futbol Reus Deportiu. El migcampista basc serà el substitut de Jaume Delgado. Ahir l’entitat roig-i-negre va anunciar la seva incorporació fins a final de temporada.

El nou futbolista del Reus té 35 anys i arriba procedent de la primera divisió xipriota. Té una àmplia experiència a Segona Divisió després d’haver jugat amb el Salamanca, el Castelló, l’Sporting de Gijón, el Celta i el Còrdova. Amb l’equip andalús va aconseguir pujar a Primera i debutar a la màxima categoria del futbol estatal. López Garai també ha passat pel Rapid de Bucarest abans d’anar a Xipre. Ara arriba a Reus per completar amb Ramon Folch i Rafa Garcia la medul·lar de l’equip de Natxo González.

La direcció esportiva només volia trobar recanvi a Jaume Delgado i en principi López Garai serà l´única incorporació en aquest mercat d’hivern. I la noticia del nou fitxatge ha arribat després que el club de futbol Reus Deportiu conegués la resolució del Comitè de Competició sobre les sancions dels darrer partit de lliga contra La Pobla. Els tècnics del primer equip, Natxo Gonzàlez i Bernardo Tapia no podran seure a la banqueta els dos propers partits de lliga mentre que el portuguès Ricardo Vaz ha estat més durament castigat i estarà allunyat de la competició durant 7 jornades.