Back to top

Arrenca la 13a edició del Memorimage

El festival Memorimage ja ha aixecat el teló a la tretzena edició amb ni més ni menys que de 13 pel•lícules, que es repartiran en 17 sessions i 3 dies que es preveuen intensos. La primera pel•lícula que ha donat el tret de sortida a aquest festival és 'The Quiet Trumpet', que pren com a protagonista central a la jazzwoman Andrea Motis.
Memorimage

El Teatre Bartrina ha tornat a acollir un any més l'estrena del Memorimage, el festival internacional de cinema de Reus. Els acomodadors han tingut feina marcant les entrades dels assistents, que han deixat poques butaques buides el primer dia del festival. El director del Memorimage apunta que ens trobem a les portes de canviar el concepte de les imatges d'arxiu, posant èmfasi amb les xarxes socials i les noves tecnologies. 

La primera pel·lícula que ha donat el tret de sortida a aquest festival és 'The Quiet Trumpet', que pren com a protagonista central a la jazzwoman Andrea Motis. Fins aquest dissabte, els espectadors podran gaudir gratuïtament de 13 films documentals.

Notícies relacionades