Back to top

Arrenca la lliga amb la incògnita del futur del CF Reus

Aquest cap de setmana comença la competició de Tercera Divisió. Els roig-i-negres haurien de debutar diumenge al camp del Castelldefels però a hores d'ara es dóna pràcticament per descartat que el partit es jugui.
Imatge de l'Estadi Municipal de Reus

No pinta bé. El Club de Futbol Reus Deportiu té poques hores per solucionar el principal problema que arrossega des de fa mesos: l'entitat deu 2,2 milions d'euros en salaris als integrants de la plantilla del filial.

Aquest és, ara mateix, el darrer escull que els impedeix arrencar la temporada amb normalitat, ja que si no s'aixeca aquest bloqueig, no podran inscriure a cap jugador. De fet, els entrenaments estan aturats i tots els homes temptejats per l'actual directiva resten a l'espera que es resolgui la situació.

David Peña, qui en els darrers dies ha defensat la causa roig-i-negra al costat dels advocats personals de Clifton Onolfo, assegura que ja ha complert amb la seva missió d'aconseguir que el Reus tingui un camp on disputar la competició. Un fet que es va revalidar ahir, amb l'aprovació de la Federació Catalana de Futbol a la cessió de l'Estadi Municipal per part de l'Ajuntament de Reus. Ara bé, Peña recorda que ara és l'americà qui ha d'abonar el deute.

Segons publica "Tarragonadigital", el millor escenari pel club reusenc és la retirada de la denúncia de l'Asociación de Futbolistas Españoles contra el club. Una possibilitat remota, ja que com reconeix el mateix mitjà, l'AFE ha anunciat que defensarà fins al final els drets dels jugadors.

Amb tot, queda la porta oberta a què l'associació pagui als jugadors amb recursos propis, i sigui el Reus qui li retorni amb el temps aquests diners. Això permetria desencallar el bloqueig i donar un respir a l'entitat del Baix Camp.

Amb tot, i tenint en compte que la competició comença aquest dissabte, poques són les opcions del Reus de disputar el primer partit.